Home / Komputer / StarCraft kini percuma untuk dimuat turun

StarCraft kini percuma untuk dimuat turun

Sejak hampir dua dekad sejak pertama kali diterbitkan, permainan strategi masa nyata popular keluaran Blizzard Entertainment, StarCraft kini boleh dimuat turun secara percuma bersama-sama judul kesinambungannya, Brood War.

Turut disertakan bersama, patch 1.18 yang boleh didapati untuk pengguna PC dan Mac. Versi terkini permainan ini amat serasi dimainkan pada Windows 7, Windows 8.1 dan Windows 10 serta menawarkan fungsi-fungsi lain seperti mod tetingkap, memudahkan carian permainan lain secara atas talian melalui bahagian ‘Popular Maps’ dan meningkatkan tahap respon sewaktu permainan mod berbilang pemain.

Ini merupakan masa yang sesuai untuk pemain baru yang berminat untuk mengetahui secara lebih lanjut tentang permainan RTS yang amat popular ini. Tambahan pula, penawaran Starcraft percuma ini sesuai dengan langkah Blizzard Entertainment yang akan menawarkan Remastered Edition permainan ini tidak lama lagi. Remastered Edition bakal menawarkan penambahbaikan pada grafik dengan grafik 4K, kualiti sinematik 1080p, audio yang dipertingkatkan kualiti, serta sistem matchmaking yang baru.

Anda boleh memuat turun StarCraft secara percuma melalui halaman ini.

About Shahrul Yusof

Penulis berpengalaman di dalam bidang ICT selama 8 tahun dan kerap mengikuti perkembangan ICT semasa baik di dalam mahupun di luar negara. Penulis boleh dihubungi melalui

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge