Home / Tag Archives: murah

Tag Archives: murah

Harga Promosi Streamyx Bonanza Campaign telah dibatalkan

Berdasarkan maklumat-maklumat yang telah disebarkan di ruang maya ini, didapati harga promosi Bonanza Campaign melalui pakej Streamyx yang dikatakan akan dijenamakan semula sebagai Broadband telah pun dibatalkan. Justeru, meruntuhkan segala harapan rakyat Malaysia yang dambakan pakej internet tanpa had pada harga yang munasabah. Macam mana perniagaan online kecil-kecilan di Malaysia ...

Read More »

Milo Palsu

Baru aku tau yang sekarang ni ada Milo palsu dijual di pasaran. Sebelum ni, kalau beli Milo, tak pernah pulak aku terfikir tentang hal ni. Biasa kalau beli Milo tu, aku takat check tarikh luput aje la dan seperkara lain yang lebih penting, tentulah harganya. Jika aku bandingkan harganya lebih ...

Read More »